Trouwauto huren

Maak uw trouwdag compleet met de huur van een bijzondere trouwauto. Trouwauto Flevoland verhuurt exclusieve modellen van het merk Mercedes Benz en Jaguar. De auto’s worden zowel met als zonder chauffeur verhuurd.

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan de sfeervolle showroom, de koffie staat klaar. 

Mercedes Benz 220 S

Deze Mercedes 220 s uit 1958 is een van de mooiste en origineelste exemplaren die er van dit type nog in Nederland zijn. De auto is geheel in originele staat. De schitterende conditie en het karakteristieke  model geven het gevoel van stoere schoonheid, u krijgt dan ook veel bekijks.

Mercedes Benz 220 S451-full.jpg

Mercedes Benz 380 SL

Deze prachtige Mercedes cabrio zal zeker indruk maken. De auto is ondanks zijn leeftijd nog vrijwel nieuw, hij heeft slechts ca. 9200 km gereden. Met zijn stoere 8 cylinder motor en automatische versnellingsbak is deze auto een genot om mee te rijden. De auto kan met soft- of hardtop gehuurd worden.

Mercedes-Benz-380-SL695-full.jpg

Jaguar XJ 6S

De Jaguar xj 6 is door autokenners geroemd om zijn chique maar toch ingetogen uitstraling.  De 8 cilinder motor en de automatische versnellingsbak geven u het gevoel geruisloos over de weg te schuiven. De royale ruimte achterin is prettig voor uw bruidskleding. 

jaguar-xj-6s323-full.jpg

Jaguar 420

De geheel originele Engelse Jaguar 420 uit 1968 is een lust voor het oog. De kenmerkende Jaguar op de neus, de originele spaakwielen en het met mahoniehout en kalfsleer afgewerkte interieur geven het gevoel van comfort, luxe en romantiek. 

jaguar420923-full.jpg